Jan Jaeken - 01 april 2020

Nederlandse TV-interesse voor klimaat-initiatieven van Samen Klimaatactief

De Nederlandse TV-zender RTL Z heeft Samen Klimaatactief geïnterviewd voor hun programma “Zo kan het ook“. Dat programma focust op ondernemers die zaken anders aanpakken. RTL vertoonde veel belangstelling voor het succes van het online matchmaking platform van Samen Klimaatactief. Dat heeft in korte tijd al meer dan 130 energie-en klimaatprojecten actief ondersteund.

Samen Klimaatactief is oorspronkelijk een initiatief van Stad Antwerpen om de CO2-uitstoot van kantoren, handel en lichte industrie te verminderen, maar is al van bij de start in gans Vlaanderen actief.

Het platform is gratis voor alle bedrijven die wat willen doen aan hun CO2-afdruk.  Geef gerust je vraag om informatie door via “Besparingsofferte” op de home page.