Jan Jaeken - 12 februari 2020

Energiescans voor ondernemingen via Stad Mechelen

Elke onderneming heeft energie nodig, maar die wordt steeds duurder.  Bovendien heb je geen tijd en misschien ook te beperkte kennis om zelf te onderzoeken hoe je kan besparen. Daarom subsidieert Stad Mechelen een energiescan voor jouw onderneming met liefst 300EUR. Daarnaast kan je het restbedrag terugvorderen via de kmo-portefeuille. Een scan kost zo bijna niets. De stad vraagt wel om maatregelen met een terugverdientijd van twee jaar of minder ook echt te implementeren! Details via deze link.

Vraag nu je ondersteuning aan! 

Ontdek ook het aanbod van Horeca Vlaanderen rond energiezuinige ingrepen. 

Opgelet, de stad heeft maar een beperkt budget om aanvragen goed te keuren. De aanvragen worden in volgorde (datum) van aanvraag behandeld! Je bent er dus best snel bij!