Jan Jaeken - 20 maart 2019

Waasland Klimaatland en Samen Klimaatactief bundelen krachten

Tijdens een druk bijgewoond lanceringsevenement werd op 14 maart Waasland Klimaatland uitgebreid met de digitale marktplaats van Samen Klimaatactief. Liefst 75 bedrijven en vertegenwoordigers van gemeentebesturen, VOKA en UNIZO waren aanwezig. Interwaas-voorzitter Lieven Dehandschutter mocht de nieuwe digitale tool live zetten.

De Wase bedrijven hebben voortaan een specifiek forum om informatie of offertes aan te vragen voor een breed scala aan energie-efficiencymaatregelen en hernieuwbare energie. De eerste aanvragen en coaching-trajecten zijn ondertussen al opgestart. 

Daarnaast heeft Waasland Klimaatland ook eigen streekpagina’s met voorbeelden van andere bedrijven en handelaars uit het Waasland.

Voldoende inspiratie om in actie te schieten!