Energie besparen in het Waasland

U bent handelaar, KMO-ondernemer of -werknemer, horeca-uitbater of beheert een kantoorgebouw in het Waasland? U wilt de CO2-uitstoot in het Waasland mee verminderen? Dat is ook nodig want de Wase handel en industrie veroorzaakt liefst 28% van de totale CO2-uitstoot in het Waasland. Dat is ongeveer evenveel als de uitstoot van het verkeer en net iets minder dan de emissies van de Wase huishoudens.

 

Wij helpen u: op deze website van Waasland Klimaatland en Samen Klimaatactief vindt u praktische tips en voorbeelden van andere bedrijven uit uw omgeving over energie-efficiëntie en CO2-vermindering. Maak zeker ook gebruik van ons gratis matchmakingplatform om meteen de juiste leverancier voor uw energie-efficiëntiemaatregelen te vinden!

 

Waasland Klimaatland is een initiatief van Interwaas en tien Wase steden en gemeenten: Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Stekene, Temse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster en Zwijndrecht. Daarmee willen ze bijdragen aan de EU-doelstellingen om de CO2-uitstoot tegen 2020 met 20% te verminderen tegenover 2011.

Stuur ons een e-mailMeteen een offerte aanvragen

Wij, als het Waasland, informeren u graag

Meer informatie

Eindelijk bewezen: open winkeldeuren brengen niets extra op.

Waasland Klimaatland en Samen Klimaatactief bundelen krachten

VAN HOECKE: een concrete klimaatbijdrage

Uw collega-ondernemers in het Waasland delen hun succes

Meer succesbesparingen

Gemeente Beveren wint bij energiemonitoring

Meer over het Waasland en klimaat. Lees meer en volg ons op social media.