Door: Jan Jaeken, 2 oktober 2017


UITNODIGING: Officieel Launch Event Samen Klimaatactief in AWDC Diamantwijk 11 oktober 2017

Het is zover: Samen Klimaatactief gaat nu ook officieel van start. Schepen van Leefmilieu van Stad Antwerpen Nabilla Ait Daoud reikt de eerste 15 Charters aan bedrijven uit. Via Samen Klimaatactief nemen die ondernemingen concrete energie-efficiency-maatregelen om de CO2-uitstoot te verlagen. Ook de Gold en Silver Partners van Samen Klimaatactief  ontvangen een Charter.  Concreet worden LED-verlichting, power quality tools en PV-panelen geïnstalleerd in diverse ondernemingen in Vlaanderen. Daarenboven is dit korte event voor u een uitstekende gelegenheid om andere ondernemers en bedrijfsleiders en overheden te ontmoeten en om van elkaar te leren. Antwerp World Diamond Center (AWDC), zelf een van de eerste deelnemers, is onze gastheer. Schrijf je zeker in per mail via Kim.Durwael@stad.Antwerpen.be.

Details: woensdag 11 oktober, 11.00-13.00 inclusief lichte lunch, AWDC, Hoveniersstraat 22, 2018 Antwerpen (vlakbij Centraal Station en De Lijn Halte Diamant, publieke parkings in de buurt).

Dit event is gratis maar inschrijven is wel verplicht. Een mailtje met naam en organisatie naar Kim.Durwael@stad.Antwerpen.be volstaat.

WELKOM!

Jan Jaeken

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief