Door: Jan Jaeken, 22 oktober 2016


Mobiliteitsadvies gratis én op maat van je bedrijf

Mobiliteitsmanagement helpt je om de woon-werk- en dienstverplaatsingen binnen je organisatie efficiënt en effectief te organiseren. Met concrete maatregelen kun je ervoor zorgen dat je medewerkers op een zo vlot mogelijke, gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk komen.

Ben je werkgever en op zoek naar gratis advies op maat over mobiliteitsmanagement? Dan ben je bij het Provinciaal Mobiliteitspunt(PMP) Antwerpen aan het juiste adres. Het PMP richt zich exclusief tot werkgevers.

Aan de hand van een gratis mobiscan krijg je een gedetailleerde kijk op de verplaatsingen verbonden aan je bedrijfsactiviteiten en een uniek advies, helemaal op maat van jouw organisatie.

Bij de opmaak van een studie en mobiliteitsadvies hanteert het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) Antwerpen het STOP-principe: zoveel mogelijk Stappen, Trappen (fiets), het Openbaar vervoer gebruiken en pas in laatste instantie de Personenwagen inzetten.

Het Vlaamse Pendelfonds subsidieert werkgevers die zelf maatregelen nemen om het autoverkeer te verminderen. Wil je een aanvraag indienen voor jouw mobiliteitsproject? PMP Antwerpen begeleidt met veel zorg de opmaak van je dossier.

Heb je vragen over dit aanbod of wens je een advies op maat? Vul dan het contactformulier in of contacteer

    Kaat De Koninck – Lynn Dupuis

    mobiliteitspunt@provincieantwerpen.be

    T 03 240 51 30 – 03 240 66 78

Duracell Solutions, Vandeputte Safety International, VF Europe en WEB zijn slechts enkele van de tientallen bedrijven uit de provincie die ondersteund worden. 

Ligt je onderneming niet in de provincie Antwerpen? Geen nood, een soortgelijke ondersteuning wordt ook door de andere Vlaamse provincies gegeven. Hun contactgegevens vind je hier.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief