Isolatie

Een goede isolatie van dak, ramen, muren en vloer vermindert het warmteverlies in uw bedrijfspand en verbetert het werkcomfort. De investering verdient u terug door een lagere energierekening. Vaak vergeten maar ook belangrijk: het isoleren van leidingen, niet enkel de eenvoudige rechte delen maar ook de bochten, flenzen, en kranen. Daarvoor bestaan gespecialiseerde ondernemingen. Kijk zeker op onze Partnerpagina of vraag meteen een offerte aan.

Klik hieronder voor besparingstips of vraag vrijblijvend een voorstel voor de isolatie van uw pand of leidingen.

Vraag een offerte aan

jan.jaeken@samenklimaatactief.be,info@inflights.eu, samyn.bert@recticel.com, michael.martens@renotec.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be, samyn.bert@recticel.com, michael.martens@renotec.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be, samyn.bert@recticel.com, michael.martens@renotec.be, peter.boogaerts@gggreen.eu,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be, samyn.bert@recticel.com, michael.martens@renotec.be,sales@thermatras.nl,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be,jeroen.vandevelde@belfius.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be,jeroen.vandevelde@belfius.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be,jeroen.vandevelde@belfius.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be,jeroen.vandevelde@belfius.be,

Leidingen isoleren

Het isoleren van leidingen is een bijzonder rendabele en tegelijkertijd gemakkelijke ingreep. Ongeïsoleerde leidingen geven warmte af in ruimten waar geen warmte nodig is. Zo geven bijvoorbeeld leidingen tegen het plafond warmte af op een plek waar geen directe warmtebehoefte is. Er bestaan speciale en gedegen oplossingen voor onregelmatige vormen (kranen, flenzen, warmtewisselaars, enz).Isolatie van die leidingen geeft een direct financieel rendement. Sommige van onze partners maken gratis een studie met berekening van de mogelijke besparingen. Daarenboven moeten uw activiteiten er niet voor stilgelegd worden en komt er geen breekwerk aan de pas. Geen reden om nog langer te wachten.

Plaats deurdranger

Als deuren open staan, ontstaat er tocht. Deurdrangers zorgen ervoor dat deuren vanzelf sluiten waardoor minimaal warmteverlies ontstaat. Een andere mogelijkheid is het toepassen van een tochtsluis (minstens vier meter lang) of een draaideur bij de ingang van uw gebouw. Door het plaatsen van deurdrangers is 5 tot 10% te besparen op energiekosten. Door als winkelier in de winter de winkeldeur gewoon dicht te houden is tot 43% te besparen op energiekosten omdat de warmte binnen blijft.

Installeer HR glas

Hoogrendementsglas isoleert stukken beter dan enkel of dubbel glas. HR-glas is duurder dan standaard dubbel glas, maar dit verschil wordt binnen ruim twee jaar terug verdiend, omdat uw energierekening omlaag gaat.

Isolatiematerialen

U bespaart meer als u kiest voor materiaal met een hoge isolatiewaarde (R-waarde). Die hangt af van het soort materiaal en de dikte. Isolatie werkt het best als het zorgvuldig wordt aangebracht, dus zonder kieren en goed bevestigd. Vraag de specialisten van Samen Klimaatactief om meer informatie over de mogelijkheden van energie besparen door middel van isolatie.


AGC FINEO

Het beste in thermisch comfort

https://www.fineoglass.eu/nl/contact/

Bespaar hier

Thermatras

Wij isoleren ook onregelmatige vormen.

Bel +31 180 641950

Bespaar hier

GG Green

Wilt u uw gevel(s) snel vergroenen zonder extra werk nadien?

Bel 015 337 613

Bespaar hier

Renotec

Vakmanschap en innovatie met eigen specialisten

Bel 014 86 60 21

Bespaar hier

Inflights

Flying for valuable insights

Bel 02 808 44 40

Bespaar hier

Recticel

Feel good inside

 
Contacteer samyn.bert@recticel.com

Bespaar hier