Engineeringbureaus en energie-coaches Samen Klimaatactief

Onafhankelijk advies van specialisten brengt op: als onafhankelijke en deskundige partij  stellen engineeringbureaus de beste (niet de duurste) oplossing voor. Ze hebben aandacht voor de totale levenscyclus van de voorgestelde oplossing en niet enkel de aankoopkost.

 

Voor KMO’s en winkels met beperkte energiekennis en dito budgetten, is de energiecoach de ideale oplossing. Deze bouw- en energiespecialist neemt heel wat werk uit handen en zorgt voor de juiste technische keuzes.

Energiecoaches houden rekening met de total cost of ownership. Hun begeleidingskost verdien je daardoor terug. Neem vrijblijvend contact op met deze partners. Je kan dan de juiste beslissing nemen. Bedrijven uit Gent worden extra ondersteund door de Stad. Ze kunnen een beroep doen op een bijzonder interessant energie-coaching-traject. Meer info op onze stadspagina Gent en op onze Subsidiewijzer.

Daarnaast stelt het Agentschap Innoveren en Ondernemen specifieke subsidies voor energie-coaching ter beschikking. Raadpleeg onze Subsidiewijzer.

 

De kennis- en opleidingspartners van Samen Klimaatactief bieden u hoogwaardige kennis op het gebied van klimaatverandering, duurzame energie en CO2-neutraal ondernemen. Ga met hen in gesprek en onderzoek de mogelijkheden voor samenwerking of opleiding.

Vraag een offerte aan

jan.jaeken@samenklimaatactief.be,info@build-eye.com,dirk.schreurs@fluvius.be,E20@abo-group.eu, belgium@witteveenbos.com,info@factor4.eu,jan.jaeken@milvus.be,info@denercon.be, energy@swecobelgium.be,
jan.jaeken@samenklimaatactief.be,

Sweco

Krijg inzicht en ondersteuning voor uw energieprojecten

Bel 015 45 13 00

Bespaar hier

Denercon

Help mij met energie te besparen

Bel 0478 65 21 72

Bespaar hier

Witteveen+Bos

Voor degelijk advies over energiebesparingen

Bel 03 286 75 75

Bespaar hier

Factor4

Link de kost van uw investeringen aan de écht gerealiseerde opbrengsten

Bel +32 3 225 23 12

Bespaar hier

E20

Energy to Zero

Bel 09 242 99 90

Bespaar hier

BuildEye

Het communicatieplatform voor de bouw

info@build-eye.com

Bespaar hier