CO2-Berekening

Uw stroom- en gasverbruik en het vervoer op de weg of in de lucht zijn activiteiten die uitstoot van broeikasgassen veroorzaken. Door te onderzoeken wat binnen uw bedrijf de meeste uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt, kunt u ook direct maatregelen nemen om die uitstoot te verminderen. Met de CO2-calculator op deze website kunt u zelf de CO2-voetafdruk van uw onderneming, product of dienst bepalen. Zie hieronder voor meer tips die u verder kunnen helpen.

Bepaal en monitor uw CO2-voetafdruk

De bedrijven en organisaties op deze pagina zijn specialisten in het bepalen en managen van de CO2-voetafdruk van uw organisatie of product of dienst. Zij brengen uw energieverbruik in kaart en geven de daarbij veroorzaakte broeikasgassen aan. Met het bepalen van uw CO2-voetafdruk creëert u bewustwording en kunt u gericht gaan besparen op energiekosten. Het is daarbij tevens mogelijk te monitoren wat genomen besparingsmaatregelen hebben opgebracht. Vraag hen eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verifiëren van CO2-voetafdruk

Nadat u de CO2-voetafdruk van uw onderneming of product heeft bepaald, is het mogelijk deze door een onafhankelijke organisatie te laten verifiëren. Met behulp van het verificatierapport dat daaruit voorkomt, kunt u onomstotelijk en onderbouwd aantonen waar welke uitstoot van broeikasgassen binnen uw bedrijf of product wordt veroorzaakt.

Een steeds groter aantal internationale ondernemingen eist van hun gebouweigenaars, maar ook meer algemeen van hun toeleveranciers, MVO-maatregelen. Ook het toenemende belang van BREEAM, (een wereldwijd erkende en gestandaardiseerde manier om de duurzaamheid van gebouwen vast te leggen) leidt tot meer aandacht voor CO2-vermindering. Een CO2-verificatierapport, net als eigen groenestroomopwek via bijvoorbeeld PV-panelen, is daarbij een belangrijk hulpmiddel.


Novan Projects

Algemene Aannemingen

novanprojects@gmail.com

Bespaar hier

BuildEye

communicatie- en planningsplatform voor de bouwsector

info@build-eye.com

Bespaar hier

FINEO by AGC

Ontdek het beste in thermisch comfort

https://www.fineoglass.eu/nl/contact/

Bespaar hier

Viessmann

Voor de verwarming die bij uw onderneming past

Bel 02 712 06 66

Bespaar hier

 

Renotec

Vakmanschap en innovatie bij renovatie

Bel 014 86 60 21

Bespaar hier

Libreco

Professionele asbestverwijdering

info@libreco.be

Bespaar hier

 

Groep Van Roey

Bouwen met mensen

Bel 03 340 17 11

Bespaar hier

Daikin

Het perfecte klimaat met Daikin

 

Stuur ons
een e-mail

Bespaar hier

Inflights

Flying for valuable insights

Bel 02 808 44 40

Bespaar hier

Recticel

Feel good inside

Contacteer samyn.bert@recticel.com

Bespaar hier

EcoNation

Uw partner in daglicht

Bel 09 234 00 73

Bespaar hier