Wanneer: 19 januari 2017


Nieuwjaarsevent MVO Nederland

Op donderdag 19 januari 2017 organiseert MVO Nederland haar Nieuwjaarsevent voor alle partners en relaties. Dit jaar zijn we te gast bij TivoliVredenburg. Een bijzondere locatie dichtbij station Utrecht Centraal.

Een greep uit het programma

Op het programma staat onder meer:

  • Een keynote van Kitty van der Heijden: ontwikkelingseconoom, directeur van het World Resources Institute en nummer 5 in de Trouw Duurzame 100.
  • De presentatie van ons nieuwe MVO Trendrapport: de belangrijkste ontwikkelingen op MVO-gebied waar elke ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt.
  • Het MVO Verkiezingsdebat: kopstukken uit de landelijke politiek gaan met elkaar in debat over de (duurzame) economie, de arbeidsmarkt en de rol van de overheid in een veranderende samenleving.
  • De SDG Marktplaats: voor netwerken en onverwachte ontmoetingen aan de hand van de 17 Sustainable Development Goals. Maak kennis met de beste en leukste duurzame ondernemers van Nederland.

Dagvoorzitter is Rens de Jong.

Het programma van het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland is volop in ontwikkeling. Hou deze website in de gaten voor meer informatie!

Gratis toegang voor partners

Partners van MVO Nederland ontvangen halverwege november per e-mail een officiële uitnodiging. Daarmee kunnen zij inschrijven. Het Nieuwjaarsevent is exclusief toegankelijk voor partners en genodigden.