Charter en label
Samen Klimaatactief

Als ondernemer wil ik mijn inspanningen om duurzaam te ondernemen beter in de verf zetten. Dat kan met het Charter en Label van Samen Klimaatactief.

Ondernemingen en organisaties die energie-efficiency-aanvragen via het virtuele platform van Samen Klimaatactief kenbaar maken, kunnen het Samen Klimaatactief-Charter ondertekenen. Van zodra de maatregelen daadwerkelijk uitgevoerd zijn, ontvangen ze het Samen Klimaatactief-Label. Het Charter en Label zijn een erkenning voor uw inspanningen en dat mag geweten zijn. Daarom zijn het ook uitstekende tools om sterker te communiceren over uw activiteiten en resultaten.

De business partners van Samen Klimaatactief zijn vanzelfsprekend even goed welkom. Door hun partnership kunnen ze het Charter ondertekenen. Als zij via het platform van Samen Klimaatactief een maatregel mee hebben uitgevoerd, ontvangen ze het Label.

Tip: Bedrijven die het “VOKA Charter Duurzaam Ondernemen”  willen behalen, kunnen daarvoor gratis het digitale matchmaking platform van Samen Klimaatactief gebruiken. Dat is vooral nuttig voor  de SDG-criteria “energie-efficiëntie” en “hernieuwbare energie”.

Voor projecten in Stad Antwerpen is een specifiek label met het logo van Stad Antwerpen voorzien.

Contacteer Jan Jaeken om uw Charter en Label aan te vragen

* Verplicht

De deelnemende aanvragers vind je hier >