Appartementsgebouwen
makkelijker renoveren
Logo Stad Antwerpen

Eind jaren ’60, begin jaren ’70 schoten appartementsgebouwen in de rand van de Vlaamse centrumsteden als paddenstoelen uit de grond en veranderden op een paar jaar tijd de skyline van Antwerpen. Ondertussen zijn er heel wat gebouwen toe aan een grondige renovatie.  De stad is partner in het Europese Interreg-NWE . Met dit project wil Antwerpen de juridische, sociale en financiële knelpunten wegwerken die het renoveren van appartementsgebouwen vertragen.

Stad Antwerpen ondersteunt u graag

Meer informatie

Nieuwsberichten en events

Meer informatie

Inspirerende succesverhalen

Meer succesbesparingen

Wij zijn VME of syndicus

De stad wil eigenaars van grote, oudere appartementsgebouwen (minstens 20 wooneenheden en minstens 20 jaar oud) ondersteunen bij een grondige renovatie. 

De stad ondersteunt met renovatiecoaching en een premie om het studiewerk voor het Masterplan Benovatie uit te voeren. 

Hoe werkt het?

Vraag coaching aan via renovatiecoach@antwerpen.be , we maken met u een afspraak om de werking op te starten

Of heeft u een andere vraag, kom dan langs bij het VME-loket .

Wij zijn aannemer of bouwprofessional

De stad Antwerpen vindt het belangrijk dat de vereniging van mede-eigenaars en syndici op een eenvoudige wijze kwaliteitsvolle aannemers en bouwprofessionals vinden voor het uitvoeren van de renovatiewerken aan hun appartementsgebouw.  Deze vereisen immers een specifieke know-how!

Heeft u de nodige expertise om een masterplanstudie Benovatie uit te voeren?  Of heeft u ervaring met het uitvoeren van studies of renovatiewerken in appartementsgebouwen? Door het registreren en abonneren op het webplatform van Samen Klimaatactief wordt u niet enkel gecontacteerd maar ontvangt u ook offertevragen op maat van uw activiteiten.

Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot een uitvoering of best beschikbare techniek? Dan helpen wij u graag verder binnen ons netwerk van experten, onderzoeksinstellingen en sectorfederaties.  Mail naar renovatiecoach@antwerpen.be of bel +32 3 217 08 11

 

Vind uw aannemer/bouwprofessional

 

Interessante links